Si iar dezmintire!

Din pacate trebuie sa reluam si sa repeteam aceleasi vesnice dezmintiri si informatii.

Peluza Nord nu are cunostinta de nici o intalnire, nu a discutat cu nici o persoana din conducerea FC Steaua Bucuresti, nu a avut negocieri, nu a primit propuneri, oferte, nu s-a intors la meciuri, nu a facut vizite, nu, nu si iara nu.

Orice decizie, actiune, consultare va fi anuntata pe aceasta pagina si pe site-ul oficial www.nord1995.ro.

Ii anuntam pe cei care dau aceste anunturi prin presa ca Peluza Nord a dat un comunicat clar (http://www.nord1995.ro/comunicat-peluza-nord/) in care si-a exprimat opinia “… Trecand peste toate, pentru prima oara in 20 de ani, Peluza Nord Steaua nu va fi prezenta la meciurile nou numitei FCSB pana situatia nu se va clarifica oficial, pana cand suporterii nu vor fi chemati sa li se explice situatia, pana cand nu vom sti la cine este palmaresul, pana cand nu ni se va explica strategia viitoare a echipei de fotbal, pana cand pe gazon nu va juca Steaua Bucuresti, echipa pentru culorile si traditia careia am facut cele mai mari sacrificii!”

Peluza Nord nu este reprezentata de X sau Y, nu vorbeste nimeni in numele ei prin ziare, orice informatie care apare aici este rezultatul discutiilor cu toti cei care reprezinta grupurile Peluzei. In cazul in care vom participa la discutii cu orice entitate, vom fi prezenti toti si vom prezenta opinia tuturor care sunt alaturi de noi.

Multumim pentru rabdare si va repetam, ORICE ACTIUNE A PELUZEI VA FI ANUNTATA AICI! Restul este doar clasica lipsa de subiecte a presei!

Leave a Reply