Drept la replica NUCLEO

Ne bucura apetitul vostru nelimitat pentru comunicate dar, de data asta, voi nu ati inteles sau nu ati citit bine ce scrie in comunicatul dat de NUCLEO!

  1. Acesta era adresat strict Pentru toti nedumeritii din seara asta (n.r – seara meciului cu rapid), care vorbesc in necunostinta de cauza, si pentru toti bulangiii care au stat acasa si au tremurat la fiecare ratare a ” fcsb” si care emit tot felul de prostii cu ajutorul tastaturilor:” – pe scurt ne-am referit la acei bulangii care, in timpul si dupa meciul cu Astra din Cupa, au umplut facebook-ul cu referiri la Peluza Nord, cum ca nu-si apara Peluza, ca nu apara Templul si ca lasa lumea sa cante sau sa incurajeze FCSB, majoritatea acestor bulangii fiind useri care nu au legatura cu fenomenul din peluza! Iar ceilalti care s-au simtit lezati de acel comunicat NUCLEO, au o problema a lor!
  2. Voi va erijati in esente ale spiritului stelist? Nu am uitat ca niste “esente” ale spiritului asta stelist de care tot pomeniti voi mai tot timpul, au fost angajati la firma de paza “Zmarandescu VIP Security”. Oare nu erau platiti din banii ciobanului cei de la “Zmarandescu VIP Security”? Ma rog… Poate multa lume nu stie, dar da, erau bani de la cioban! Nu mai conteaza! Asa cum va erijati in “esente” ale spiritului stelist, cand, cu bani primiti din partea unei alte firme de paza (sa spunem doar o suma – 1500 de euro, pentru ca au mai fost si alte sponsorizari) faceati coregrafii pe Mall Arena! Ma rog, poate multa lume nu stie, dar ce mai conteaza? “Esenta” este esenta, sa revenim la comunicat! Am facut referire la toti “bulangiii” care nu au venit in Templu, da, dar nu pentru ca nu au venit la meci! Nici noi n-am fost pentru meciul de fotbal, noi am avut alt meci! Noi am fost acolo pentru ca erau informatii ca multi spurcati de la rapid si-au cumparat bilete in T1 (informatie confirmata, toti fiind mutati in peluza oaspete la insistentele jandarmilor). DE AICI VA EXTRAGETI VOI ESENTA DESPRE CEEA CE AM VRUT SA FACEM ACOLO. N-am nominalizat cu nume si prenume vreo persoana si nici vreun alt grup stelist, ultras sau de “esenta” stelista.
  3. In comunicatul vostru sustineti ca toti stelistii s-au format prin performantele si clipele traite langa echipa administrata de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti? Pai cum facem???? Ca multi sustinatori de langa voi sunt aterizati in perioada de dupa anii 2003-2004. Sau chiar mult mai tarziu. Nu sunt si ei tot stelisti? Sau sunt doar de “esenta” stelista? Sau doar de forma? Bun, fiecare va intelege ce vrea, ca e sau nu e stelist, pe voi sa va intrebe!
  4. Nu stim cine v-a mintit pe voi sau cine v-a imbarligat (dar a facut-o bine) ca am fi amenintat vreun jurist de la C.S.A.! Nici un jurist de la C.S.A. nu a fost amenintat de nimeni din Peluza Nord! Mai mult, multi dintre cei de la Peluza Nord le respecta munca si lupta (chiar daca nu au sustinere in ceea ce fac – vedeti contrele cu Boroi). Iar despre participarea noastra la negocieri sunteti iar grav dezinformati!
  5. Despre “vanatoare de stelisti” nu stim de unde ati scos aceasta poveste! Si nici nu ne intereseaza! Cum puteti sa vorbiti voi de vanatoare de stelisti (un fel de vanatoare de vrajitoare purtata pe facebook si alte canale) cand la un meci de trista amintire acum cativa ani ati intrat peste stelistii de la Tribuna a II-a si ati lovit in stanga si in dreapta numai pentru ca nu erau de acord cu voi?
  6. Daca noi nu ne ducem in fata la stadionul din Stefan cel Mare sa facem filmulete de 0.39 minute, asta nu inseamna ca nu avem activitati “de strada”! Poate ca noua nu ne place sa ne laudam!
  7. Si nu in ultimul rand, ne bucuram ca ati adus vorba de “afacerile” Peluzei Nord. C.S.A. va poate oferi o informare simpla (ca multe informatii care ajung intamplator la voi). La fel ca alte societati comerciale si noi am avut licenta FC Steaua Bucuresti, licenta pentru care lunar plateam (la fel ca multe alte societati comerciale) comision la club. Din banii ramasi au fost suportate diferente la coregrafii (destul de costisitoare avand in vedere ca s-au facut pe toata peluza din Mall Arena, ca am avut un 2013 cu coregrafie la fiecare meci international, etc), deplasari, materiale, amenzi, etc.
  8. Daca vreti sa vorbiti despre cineva care face intr-adevar o afacere din vanzarea de produse cu Steaua si care baga absolut toti banii in buzunarele sale, mergeti va rog frumos la magazinul din Piata Drumul Taberei. Acolo veti gasi pe cineva care face afaceri cu produse Steaua. Oare de unde are el, si acum, autorizatie pentru vanzarea de produse cu Steaua???? Ciudat, foarte ciudat !!!!

La sfarsit va rugam in mod special sa credeti cu tarie in crezurile voastre si ale Peluzei voastre, numai cautati nod in papura cu noi si nu va mai inchipuiti vrute si nevrute despre cam ce crezuri au ultrasii de la Peluza Nord. Crezul nostru, al celor de la NUCLEO si al celor de la PELUZA NORD este STEAUA. ATAT.

PS :  din pacate, ne-a scapat acel “muie armata”, mesaj care la fel ca si cel cu C.S.A. LA D.N.A facea referire la aceleasi personaje corupte si “bolnave” dupa bani si spaga din cadrul C.S.A., persoane care au cedat clubul prin metode dubioase, persoane pe care le-ati amendat si voi (cum alfel decat printr-un comunicat) si nu la tot clubul sportiv sau la oamenii de acolo care au adus glorie culorilor ros-albastre.

O SEARA MINUNATA VA DORIM….cu respect va saluta LUNGU si toti BAIETII de la NUCLEO !

Leave a Reply