Comunicat Peluza Nord – 21.10

Deoarece am primit foarte multe mesaje referitoare la mitingul din data de 24.10.2015, va prezentam in continuare pozitia oficiala a Peluzei Nord Steaua:

Asa cum am repetat de aproape un an, Peluza Nord isi mentine pozitia adoptata in acest nesfarsit razboi ramanand in continuare neutra si refuzand sa fie masa de manevra pentru orice parte implicata.

Peluza Nord nu a participat in aceasta perioada nici la meciurile de fotbal, nici nu a incurajat alte echipe ale sectiilor CSA, nu a facut lobby pentru niciuna dintre parti si a incercat doar sa afle strategiile viitoare ale celor care doresc sa continue traditia echipei de fotbal.

In conditiile in care toata lumea refuza sa informeze clar suporterii stelisti despre subiectele arzatoare: nume, sigla, palmares, planuri, etc., Peluza Nord nu va participa la nici un eveniment care poate lasa loc de speculatii si al carui scop nu este rezolvarea problemelor ridicate de noi inca de la sfarsitul anului trecut.

Cu toate acestea, noi vom respecta alegerea fiecarui membru al peluzei, nu interzicem nimanui prezenta la miting, fiecare este liber sa aleaga daca va participa sau nu.

peluza-nord-steaua-2015

Leave a Reply